DIENSTEn

GTD

WAT IS GETTING THINGS DONE

Getting Things Done (GTD) is een verzameling principes en gewoonten die je helpen om productiever en efficiënter te werken. Getting Things Done is gebaseerd op het gelijknamige boek van David Allen.
Het is al bijna 20 jaar een wereldwijde bestseller met meer dan 3 miljoen verkochte exemplaren. In meer dan 70 landen worden GTD-trainingen gegeven.

DIENSTEn

GTD COACHING

1 OP 1

GTD LEVEL 1

In company

GTD LEVEL 2

in company

GTD COAcHING

Je leven en werk veranderen en uitdagingen worden groter. Je hebt een steeds groter pallet aan doelen, taken en verantwoordelijkheden ‘te managen’.

Je merkt dat je systemen en manier van werken hier onvoldoende op aansluiten. Je hebt hierdoor het gevoel dat je onvoldoende in controle bent, soms achter de feiten aanloopt, dat er zaken van het bordje vallen of onvoldoende aandacht krijgen en dat je eindeloos door kunt gaan met werken. Je bent niet tevreden met deze situatie en wil orde op zaken te stellen.

In een op jouw werk en leven afgestemd coachingtraject:

GTD LEVEL 1

Je bent goed in je werk, maar hebt vaak het idee dat je veel meer uit de dag kunt halen. Je hebt soms weinig (of helemaal geen) overzicht en bent de hele dag in de weer met e-mails en taken die je niet zag aankomen. Wanneer je weer thuis bent, mist het gevoel dat je een stuk verder bent gekomen en kun je werk maar moeilijk loslaten.

Tijdens de training leer je de vijf stappen van Getting Things Done en ga je naar huis met een compleet beeld van de GTD basisprincipes.

Na de training ga je zelf aan de slag met het toepassen van Getting Things Done in jouw systeem.

Tijdens de training leer je:

GTD LEVEL 2

Je GTD-basis staat en je ervaart nu meer controle, overzicht en rust over je werk. Als je op dat punt bent beland, ben je klaar om opnieuw uitgedaagd te worden. Breng je GTD-vaardigheden naar een hoger niveau met de Getting Things Done Level 2 training: Projecten en Prioriteiten.

Elke Gewenste Uitkomst waar je meerdere Eerstvolgende Acties voor te doen hebt noemen we in Getting Things Done een Project. Je Projectenlijst is daarom waarschijnlijk groter dan je denkt!

Tijdens de Level 2 training ga je aan de slag om je Projectenlijst volledig te maken. Je brengt ook je Rollen en verantwoordelijkheidsgebieden in kaart en je gaat na of met het in kaart brengen daarvan nieuwe projecten ontstaan. Je maakt je Projectenlijst niet alleen compleet, je gaat ook een aantal projecten plannen met het Natuurlijk Planningsmodel. Een makkelijk te hanteren model dat je snel grip geeft op complexere Projecten.

Tenslotte ga je jouw Wekelijks Onderhoud-checklist op maat maken en manieren bedenken om je Wekelijks Onderhoud vaker en beter te doen. Voor veel GTD’ers valt het namelijk niet mee om het Wekelijks Onderhoud consistent te doen. Met wat praktische aanpassingen neemt de kans op succes snel toe.

GETTING THINGS DONE

Your mind is for having ideas, not holding them.

DAVID ALLEN

Contact

STUUR MIJ EEN BERICHT